e
Banner

Etiketler: ford otosan



Ford yeni Transit’lerle 90 ülkede efsaneleşecek


Yayın: 12-09-2012
Kategori: Otomotiv

Ford dünyasının ticari araç üssü olma konumunu pekiştiren Ford Otosan, “Ticari Araçta Yatırım Yılı” olarak ilan ettiği 2011 yılının meyvelerini toplamaya başlıyor.





Ford Transit ailesinin yeni üyeleri Türkiye yollarında



Sınıfının jenerik ismi olan Transit ailesi genişlemeye ve pazara uygun ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor.





Ford Otosan’ın tedarik zinciri saat gibi işliyor


Yayın: 21-11-2012
Kategori: Otomotiv

5 kıtada toplam 70 farklı ülkeye ihracat yapan Ford Otosan, kurduğu malzeme, planlama ve lojistik bölümüyle tedarik zincirini adeta nakış işler gibi yönetiyor.





Türk mühendisliğinin yeni başarısı: Ford Tourneo Courier



Ford Otosan’ın 2014 yılında üretimine başlayacağı yeni hafif ticari modeli Tourneo Courier’in dünya prömiyeri Cenevre’de yapılıyor.




Türk mühendisliğinin yeni başarısı: Ford Tourneo Courier



Ford Otosan’ın 2014 yılında üretimine başlayacağı yeni hafif ticari modeli Tourneo Courier’in dünya prömiyeri Cenevre’de yapılıyor.




Ford Otosan imalatçılarını ödüllendirdi



Türkiye otomotiv sektörünün 11 yıldır kesintisiz lideri ve sektörünün ihracat şampiyonu olan Ford Otosan, İmalatçılar Zirvesi 2013 ödül töreninde; Ford’un ticari araç üretim üssü haline gelmesinde, dünya pazarında büyük başarı elde etmesinde ve Türkiye’nin en çok satan markasının üretiminde önemli katkıları olan imalatçılarını ödüllendirdi.





Mertur Taşımacılık’a 10 adet Ford Cargo 1838T



Araç taşımacılığı sektörünün en büyüklerinden biri olan ve yerli araç taşımalarında pazarın yüzde 25’ini, ithal araç taşımalarında ise yüzde 75’ini elinde tutan Mertur Taşımacılık, filosunu Ford Cargo ile büyüttü.





FiloBil ile Ford Cargo filonuz kontrol altında



Ford Otosan’ın Filo Türk iş birliği ile filoların ihtiyacına göre geliştirdiği FiloBil Filo Yönetim Sistemi, tüm Ford Cargo model araçlarda opsiyonel olarak sunuluyor. Filobil’in sunduğu 25 farklı raporlama ile filoların taşıma ve ulaştırma maliyetlerinin yanı sıra bakım masrafları azaltılırken sürücü profil raporlamaları ile güvenlik de artırılıyor.




Ford Otosan Ecotorq'un Çin’de üretimine izin verdi



Ford Otosan, dünyanın en büyük kamyon pazarı olan Çin’de motor üretimi için Jiangling Motors Corporation Limited Şirketi ile motor teknolojisi lisans anlaşması imzaladı. 12 yıllık anlaşma süresince Çin’de de üretilecek Ecotorq motorlar, JMC markalı araçlarda kullanılacak.




Ford Otosan tedarik zincirinde dönüşümün meyvelerini topluyor


Yayın: 09-04-2016
Kategori: Otomotiv

2001 yılında oluşturdukları yalın, esnek, yeşil ve maliyet odaklı tedarik zinciri yönetiminin büyümelerine ciddi bir katkı sunduğunu belirten Ford Otosan Sözleşme Yönetimi ve Araç Lojistiği Ekip Lideri Fatih Kılınç, demiryolu bağlantılı intermodal taşımacılık modeliyle hem maliyet hem de hız avantajı yakaladıklarını söylüyor.